بهترین قطره گوش برای عفونت گوش
عفونت گوش می تواند باکتریایی یا ویروسی باشد و اکثر کودکان تا دو سالگی دچار عفونت گوش می شوند. معمولاً به دنبال سرماخوردگی یا عفونت گلو، عفونت گوش می تواند بسیار دردناک و ناراحت کننده باشد.در این مقاله با ما از سایت دکتر فرامرز معماری همراه باشید تا بهترین قطره گوش را با هم بررسی کنیم.
قطره گوش چیست؟
قطره گوش نوع خاصی از قطره است که برای درمان انواع مشکلات، درد، التهاب، حساسیت و عفونت گوش استفاده می شود. بسیاری از مشکلات و التهابات گوش را می توان با قطره گوش حل و درمان کرد. استفاده از این قطره ها در بسیاری از موارد بیمار را از خطرات بزرگ و کارهای سخت و پیچیده نجات می دهد.
از آنجایی که بیماری ها و مشکلات مختلف در انواع مختلف گوش در سنین مختلف و در موقعیت های مختلف ظاهر می شود (به عنوان مثال، در دوران بارداری، شیردهی، دوره نقاهت پس از یک عمل سخت یا حساسیت به انواع مختلف درمان)، بسیاری از سمعک ها انواع مختلفی دارند. . خسارت ساخته شده هر کدام اجزای خاصی دارند، هر کدام مزایا، معایب و مشکلات خاص خود را دارند و هر کدام برای مشکل خاصی طراحی شده اند.
گوش درد را با قطره گوش درمان کنید
قطره گوش داروی مایعی است که در مجرای گوش ریخته می شود. می توانید برخی از انواع قطره گوش را بدون نسخه دریافت کنید، اما برخی دیگر نیاز به تجویز پزشک دارند.
توجه داشته باشید که قبل از استفاده از قطره گوش باید با پزشک مشورت کنید. همچنین، اگر فکر می کنید ممکن است پرده گوش شما پاره شده باشد، باید از استفاده از قطره های گوش خودداری کنید. علائم پارگی پرده گوش شامل درد در گوش، کاهش شنوایی، صدای زنگ در گوش، ترشح از گوش و سرگیجه است. در ادامه پاسخ سوال چه قطره ای برای گوش درد خوبه؟ را با معرفی 6 قطره انجام داده ایم.
چه کسانی باید از قطره گوش استفاده کنند؟
در برخی از بیماری های گوش می توان از قطره گوش استفاده کرد. این بیماری ها عبارتند از:
- عفونت گوش داخلی (اوتیت میانی)
- اوتیت خارجی (اوتیت خارجی)
- گوش درد
- انسداد گوش توسط سرمن (موم).
- خارش گوش با یا بدون اگزما
- تخلیه از Ouer
- پری گوش
1. قطره گوش دکسون (دگزامتازون)
بر اساس گفته سایت Cleveland Clinic قطره گوش دکسون، قطره گوش و چشم استریل حاوی 0.1 درصد دگزامتازون با سایر ترکیبات فسفات سدیم است. در مورد نحوه مصرف این قطره ها باید گفت که این قطره ها از گروه کورتون ها هستند و برای رفع مشکلات مختلف از جمله درمان موضعی و کوتاه مدت التهاب، آلرژی و عفونت گوش خارجی و چشم استفاده می شوند.
موارد منع مصرف
- سوراخ شدن پرده تمپان
- سل چشم یا گوش
- عفونت های قارچی چشم و گوش
- عوارض جانبی قطره دیکسون گوش
- واکنش آلرژیک موضعی در گوش
- سردرد خفیف
2. قطره گوش اوتیسپت
قطره Otisept (نام دیگر : هیدروکورتیزون) از جمله داروهای ضد التهابی و کورتیکواستروئیدی است که برای مشکلات گوش، گلو و بینی استفاده می شود. این قطره خاصیت قابض و ضد قارچی دارد. در برخی موارد، این قطره توسط پزشک تجویز می شود که قرار است خارش را کاهش دهد و میکروب های داخل مجرای گوش خارجی را از بین ببرد. همچنین برای درمان التهاب اگزمایی مزمن، التهاب سبورئیک گوش خارجی و عفونت های مجرای گوش خارجی استفاده می شود.قطره گوش Oticept هیچ گونه منع مصرفی ندارد، اما نباید برای کودکان زیر 3 سال تجویز شود.
3. قطره گوش بتازونیت
قطره گوش بتازونیت برای تسکین التهاب، عفونت قسمت بیرونی گوش (اوتیت خارجی)، سوزش و درد در گوش و بعضا گرفتگی استفاده می شود.
موارد منع مصرف
- اگر باردار هستید یا در دوران شیردهی هستید.
- در مواردی که پرده گوش شما آسیب دیده یا پاره شده است، به هیچ عنوان نباید از این قطره استفاده کنید.
عوارض جانبی
- احساس تحریک شدن
- کهیر
4. قطره گوش جنتامایسین
قطره گوش جنتامایسین برای درمان و پیشگیری از عفونت های باکتریایی در کودکان و بزرگسالان و بعضا مسکن استفاده می شود. این قطره حاوی هیدروکورتیزون است، بنابراین برای درمان اوتیت خارجی پس از معاینه پزشکی تجویز می شود. مدت زمان درمان با قطره گوش جنتامایسین معمولاً 7 تا 10 روز است.
موارد منع مصرف
- در دوران بارداری یا شیردهی
- در مواردی که پرده گوش شما پاره شده است
عوارض جانبی
- سردرد شدید
- التهاب
- التهاب و مشکلات تنفسی و گوارشی
5. قطره گوش افلوکساسین
قطره گوش افلوکساسین دسته ای از آنتی بیوتیک های کینولون است که برای درمان اوتیت خارجی، عفونت مجرای گوش، گوش شناگر و اوتیت میانی پس از معاینه پزشک استفاده می شود.
موارد منع مصرف
- مصرف این دارو با اثر برخی داروها تداخل دارد، بنابراین بهتر است در دوران بارداری و شیردهی مصرف نشود.
عوارض جانبی
- مسمومیت دارویی
- خفه کننده
- فریب و ضعف
6. قطره گوش سیپلکس
قطره گوش سیپروفلوکساسین (سیپلکس) یک قطره گوش و چشم موضعی استریل است که حاوی 0.3 درصد سیپروفلوکساسین هیدروکلراید و بنزالکونیوم کلرید به عنوان نگهدارنده در این قطره ها می باشد. این قطره ها برای بهبود و درمان عفونت های باکتریایی گوش و چشم استفاده می شود. استفاده از این قطرات به نفوذ به غشای سلولی باکتری و مهار رشد، تولید مثل و سنتز پروتئین کمک می کند. در درمان این حوزه از قطره آنستوکائین، قطره دیکلوفناک، دیکلوپتین نیز نام برده میشود اما بهترین قطره ها، همان 6 قطره ایست که در مقاله عنوان کردیم. همچنین میتوانید در ادامه ی این مقاله، قارچ گوش و عفونت گوش میانی در بزرگسالان و سرگیجه را از سایت ما بخوانید.
سوالات متداول
- بهترین قطره برای عفونت گوش بزرگسالان چیست؟
قطرههایی مثل گلیسیرین فنیکه، دکسون، و افلوکساسین اغلب برای عفونت گوش تجویز میشوند. نوع مناسب بستگی به شدت و علت عفونت دارد. - آیا همه قطرههای گوش برای افراد باردار مناسب هستند؟
خیر، برخی قطرهها مثل بتامتازون در دوران بارداری و شیردهی منع مصرف دارند. پزشک باید داروی مناسب را انتخاب کند. - چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟
در صورت بروز علائم غیرعادی مثل وزوز گوش یا کاهش شنوایی، مراجعه به پزشک متخصص ضروری است.